CERTIFICĂRI

„the spirit of artisan”

Garanția calității

Înființată în anul 1992 și autorizată de Dvary Ergo Seating Inc. ce are sediul central în Statele Unite, GTCHAIR are o vastă experiență și este dedicată în a oferi clienților săi scaune ergonomice excelente, produse după cele mai înalte standarde de calitate.

Bureau Veritas

BV, abrevierea Bureau Veritas, cunoscută și sub denumirea de Agenția Internațională de Inspecție Internațională, și Societatea Franceză de Clasificare. A fost fondată în 1828 și este una dintre cele mai mari societăți de inspecție și societate de clasificare din lume. Nu numai pentru asigurarea clasificării inspecțiilor navelor, BV oferă, de asemenea, o gamă largă de inspecții de calitate, certificări, consultanță, supraveghere și servicii notariale în diverse domenii industriale. Compania franceză de clasificare BV este o companie de servicii specializată în managementul QHSE (Quality, Health, Safety, Environment).

Certificare SGS

SGS este o abreviere a Societății Generale de Supraveghere S.A., tradusă ca „Oficiul Notarial Universal”. A fost înființată în 1878, acum este cea mai mare și cea mai veche, și cea mai experimentată terță parte privată, angajată în controlul calității produselor și aprecierea tehnică a companiilor multinaționale din lume. Certificarea SGS se referă la certificarea conformității SGS a obiectivelor bazate pe standarde, reglementări și cerințe ale clienților. Pentru a efectua certificarea relevantă, trebuie să treacă inspecția, testarea, identificarea, certificarea și alte mijloace (certificarea SGS însăși nu este o certificare, ci se referă la serviciile de certificare SGS).

Certificare INTERTEK

Intertek, ca una dintre cele mai mari companii de testare, inspecție și certificare a produselor consumabile din lume, este cunoscută la nivel mondial pentru profesionalismul, calitatea și integritatea sa. Bazându-se pe o rețea globală de servicii în peste 100 de țări, Intertek a devenit un partener de încredere al clienților din întreaga lume, oferind cele mai înalte standarde ale industriei de servicii corecte, de înaltă calitate și soluții inovatoare.

A fost obținut testul șocului de cădere ISTA 3A

ISTA 3A se referă la un pachet cu greutate mai mică de 70kg (150lbs) și transportat printr-un sistem de transport de colete.

ISTA este liderul în industria ambalajelor, seria „3” fiind cele mai dure teste ce pot fi aplicate.

Folosită pentru a examina capacitatea de protecție a ambalajului și a capacității de anduranță a produsului și ambalajului în timpul transportului și pentru a simula pe deplin vehiculul de transport propriu-zis, dar nu în deplină conformitate cu procedurile de ambalare a transportului.

Beneficiile ambalajelor conform standardelor ISTA sunt:

  • Reducerea timpului de dezvoltare a ambalajului și asigurarea unui transport mai sigur al produselor.
  • Protejarea produselor, reducând în același timp pagubele și pierderea produsului.
  • Echilibrarea efectivă a costurilor de transport.
  • Promovarea satisfacției clienților.

Test de rezistență BS la incendiu

„British Standard BS5852 de protecție împotriva incendiilor” este un standard de protecție împotriva incendiilor emis de guvernul britanic pentru mobilier tapitat.

BS5852 poate fi împărțit în două părți în funcție de timpul de eliberare:

  • Prima parte publicată în 1979, a definit în principal criteriile de testare pentru sursa de foc nr. 0 și sursa de foc nr. În același timp, trebuie efectuat un test de inundare de 30 de minute înainte de test.
  • Standardul suplimentar de ignifugare în 1990, definește standardele de testare pentru sursele de foc de la nr. 2 la 7.

TÜV SÜD Certificat Ergonomic

TÜV Rheinland Group, este un important furnizor de servicii tehnologice internaționale cu o rețea la nivel mondial.

De la înființarea sa din 1872, TUV Rheinland Group a câștigat încrederea întreprinderilor și consumatorilor la nivel mondial. Cu idei inovatoare, abilități profesionale și o rețea globală de servicii, TÜV continuă să lucreze din greu pentru produse, servicii, sisteme și dezvoltare umană pentru a le face mai competitive, creând astfel un viitor armonios pentru umanitate și mediu.

Grupul TÜV Rheinland oferă aproximativ 2.500 de servicii. Afacerea este concentrată în 39 de domenii și acoperă 6 mari domenii de servicii: servicii industriale, servicii de transport, servicii de produse, servicii de științe ale vieții, servicii de educație și consultanță și servicii de sistem de management. Validarea ergonomiei indică faptul că terminalul are o ergonomie excelentă, deoarece îndeplinește multe standarde ergonomice, inclusiv MPR II, ISO 9241-3 și ISO 9241-8.

ISO-9001:2015

ISO9001 este unul dintre standardele de bază ale unui grup de sisteme de management al calității incluse în Standardele ISO9000. Standardele ISO9000 este conceptul propus de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) în 1994 și se referă la „Standarde internaționale elaborate de ISO / Tc176 (Organizația Internațională pentru Standardizarea Managementului Calității și Asigurarea Calității).

ISO9001 este utilizat pentru a verifica dacă organizația are capacitatea de a furniza produse care îndeplinesc cerințele clienților și cerințele de reglementare aplicabile, cu scopul de a îmbunătăți satisfacția clienților. Odată cu extinderea continuă a economiei mărfurilor și creșterea internaționalizării, pentru a crește credibilitatea produselor, reducerea duplicării inspecțiilor, slăbirea și eliminarea barierelor tehnice în calea comerțului și protejarea drepturilor și intereselor producătorilor, distribuitorilor, utilizatorilor și consumatorilor, acest lucru al treilea certificator nu este controlat de interesele economice ale părților de producție și vânzări, notarizarea și știința sunt trecerile pentru evaluarea calității și supravegherea produselor și întreprinderilor din diferite țări; ele sunt baza pentru revizuirea clienților asupra sistemului calității furnizorului; iar companiile au capacitatea de a satisface cerințele tehnice ale produselor comandate.

Orice întreprindere care a trecut certificarea a atins standarde internaționale în integrarea diferitelor sisteme de management, ceea ce indică faptul că compania poate oferi clienților produse calificate preconizate și satisfăcătoare. Din punct de vedere al consumatorului, compania este centrată pe client, poate satisface nevoile clienților, obține satisfacția clienților și nu induce consumatorii.

Certificare BIFMA

BIFMA reprezintă Asociația producătorilor de mobilă pentru afaceri și instituționale. Certificarea BIFMA, denumită BFM, este aceea de a furniza mobilier de birou, dulapuri, canapele, mese, ecrane și alte mobilier de birou pentru a furniza servicii de testare. Mobilele din toate celelalte țări din lume pentru a intra pe piața Statelor Unite trebuie să obțină mai întâi certificarea standard internațională emisă de BIFMA. Prin urmare, BIFMA joacă un rol important în schimburile comerciale externe din industria mobilei internaționale.

Testarea mobilierului de birou depinde în principal de țara importatoare și pune în aplicare standarde corespunzătoare, precum JIS, GB, ISO, BIFMA ș.a. În general, conținutul testului se referă în principal la stabilitatea, rezistența și oboseala testului, elementele de testare în diferite țări sunt similare, dar standardul BIFMA a obținut treptat recunoașterea largă prin conținutul său perfect, cerințele stricte.

Conformitate ROHS

RoHS este un standard obligatoriu formulat de legislația UE. Numele său complet este „Restricția substanțelor periculoase. Acest standard a fost implementat formal la 1 iulie 2006 și utilizat în principal pentru standardizarea materialelor și proceselor standardelor produselor electronice și electrice, ceea ce îl face mai propice pentru sănătatea umană și protecția mediului. Scopul este din standard este de a elimina șase articole de plumb, mercur, cadmiu, crom hexavalent, bifenili polbrominați și eteruri difenil polbrominate în produse electrice și electronice și se prevede că conținutul de plumb nu trebuie să depășească 0,1%.

Conformitate REACH

REACH este o prescurtare a Regulamentului UE „Regulamentul înregistrării, evaluării, autorizării și limitărilor substanțelor chimice”. Este un sistem de supraveghere a produselor chimice care a fost creat de Uniunea Europeană și pus în aplicare la 1 iunie 2007.

Aceasta este o propunere legislativă privind siguranța producției, comerțului și utilizării substanțelor chimice. Regulamentele vizează protejarea sănătății umane și a siguranței mediului, menținerea și îmbunătățirea competitivității industriei chimice a UE și dezvoltarea capacităților inovatoare ale compușilor netoxici și inofensivi pentru a preveni fragmentarea pieței, crește transparența utilizării substanțelor chimice, promovarea non- experimente pe animale și urmăresc dezvoltarea socială durabilă.

Certificatul UL Greenguard Gold

Produsul certificat GREENGUARD dovedește, de asemenea, că produsul a trecut cel mai autorizat test de certificare a calității aerului din interior.

Standardul de calitate al aerului din interior UL GREENGUARD este cel mai riguros standard de calitate a aerului interior din lume care stabilește cerințele pentru emisii reduse de produse de interior, precum materiale de construcție, interioare, mobilier, produse de curățare și produse electronice.

Ai nevoie de mai multe informații?

Trimite un mesaj